Verdensdagen for de fattige
Nov
18
10:30 AM10:30

Verdensdagen for de fattige

 
Den hjælpeløse råbte, og Herren hørte ham
— SI, 34,7

Kirken markerer dagen for Verdensdagen for de fattige den 18. november i forbindelse med søndagens højmesse i Sankt Therese Kirke og Sankt Andreas Kirke. Biskop Czeslaw har udsendt følgende skrivelse til alle i bispedømmet (her).

Kollekten denne dag vil gå til Caritas.

View Event →
Relikvierne af Den Hellige Therese af Lisieux og forældre på besøg - hent program
Nov
10
8:30 AM08:30

Relikvierne af Den Hellige Therese af Lisieux og forældre på besøg - hent program

Relikvierne af Den Hellige Therese af Lisieux og forældre kommer på besøg i Sankt Therese Kirke. Besøget starter med en modtagelse ved hoveddøren, hvorefter man i procession bærer de to kister ind i kirken og celebrerer messe.

I løbet af dagen vil der være lejlighed til tilbedelse samt høre forskellige foredrag om Den Hellige Therese: hendes liv og spiritualitet; samt andre oplæg rettet mod børn, unge og voksne.

Det apostolske Pønitentiari har med dekret af 10. september 2018 bevilliget fuldkommen aflad på denne dag ved, at man deltager i menighedens messer og øvrige gudstjenester, mens relikvierne befinder sig der. En ufravigelig betingelse er, at man i forbindelse med ovenstående handlinger, kort før eller kort efter, modtager forsoningens sakramente, modtager kommunionen og beder en bøn i pavens intention (fx Hil dig Maria).

Se programmet for dagen (her).

View Event →